Сити-Д ЕООД

ЕИК: 117587231

office@plamena-palace.com

Сити-Д ЕООД

Сити-Д ЕООД управлява хотел Plamena Palace, който се отличава като изключително предпочитана дестинация за почивка и бизнес събития. Разположен на идилично място, само на 200 метра от северния плаж на Приморско и в непосредствена близост до резерват „Ропотамо“, хотелът предлага стилна визия и приятна атмосфера, гарантираща уникално преживяване сред природата. Позициониран близо до централната търговска улица и атракциите на града, Plamena Palace е идеален избор както за отдих, така и за организиране на бизнес мероприятия.

Оборудван с 112 стаи и 4 апартамента тип студио, хотелът предлага широк спектър от услуги, включително денонощна рецепция, лоби бар, ресторант, бар при басейна, конферентна зала, безжичен интернет, бизнес услуги и много други. Стаите са комфортно оборудвани със съвременни удобства, които гарантират ненадминат комфорт за всеки гост. Допълнително, разнообразните услуги и съоръжения като фитнес, тенис корт, джакузи и детска площадка предлагат богат избор за отдих и развлечения на гостите.

Лоби-бар и ресторант Plamena Palace очароват с разнообразие от вкусни ястия и напитки, предлагащи се в уютна атмосфера сред природната красота на Приморско. Хотелът е превъзходен избор за организиране на тържества, семейни и фирмени събития, благодарение на възможностите си за настаняване и отличните си кулинарни предложения. Конферентната зала допълнително предлага отлични условия за провеждане на бизнес събирания, презентации и семинари, като по този начин отговаря на високите изисквания на бизнес клиентите.

Признанието на хотел Plamena Palace като един от най-добрите хотели в Приморско, удостоен с множество награди и грамоти за принос към развитието на туризма, подчертава неговата изключителност и водеща роля в сектора. Сити-Д ЕООД е горда да представя хотел Plamena Palace на членовете на Русенската Търговско-Индустриална Камара като престижен партньор, който предлага възможности за незабравим отдих и успешно провеждане на бизнес мероприятия, надхвърляйки очакванията на всеки гост.

За връзка с фирма Сити-Д ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.