Фазан АД

ЕИК: 827182916

office@fazansocks.com

Фазан АД

Фазан АД е водещ производител на висококачествени чорапи, които са едновременно стилни и удобни. Основана през 1927 г., Фазан АД е първата чорапена фабрика в България, възникнала като смесено българо-израелско дружество. Компанията се ангажира да доставя чорапи, които са не само функционални, но и модерни, и непрекъснато се развива, за да отговори на променящите се нужди и предпочитания на своите клиенти.

Продуктовата гама на Фазан АД включва голямо разнообразие от чорапи, включително ажурени чорапи, спортни чорапи, детски чорапогащници и др. Компанията използва само най-добрите материали в своя производствен процес, като гарантира, че нейните чорапи са издръжливи, удобни и дълготрайни. Екипът от опитни дизайнери и техници на Фазан АД е посветен на създаването на иновативни дизайни, които са едновременно стилни и функционални, което прави чорапите популярен избор сред клиенти от всички възрасти.

Като водещ производител на чорапи, Фазан АД поставя силен акцент върху контрола на качеството и удовлетвореността на клиентите. Производственият процес на компанията е обект на строги мерки за контрол на качеството, гарантиращи, че нейните чорапи отговарят на най-високите стандарти за качество и издръжливост. Фазан АД също работи в тясно сътрудничество със своите клиенти, за да разбере техните нужди и предпочитания и се ангажира да доставя продукти, които надхвърлят техните очаквания.

Със своя фокус върху качеството и иновациите, Фазан АД е в добра позиция да продължи своя растеж и успех през следващите години. Отдадеността на компанията към създаването на чорапи, които са едновременно стилни и удобни, й спечели лоялна клиентска база, а нейният ангажимент към качеството и удовлетвореността на клиентите гарантира, че ще остане надеждно име в индустрията за години напред.

За връзка с фирма Фазан АД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.