Бадер България КД

ЕИК: 205922468

info@bader-leather.com

Бадер България КД

„Бадер България“ КД е част от немската група Bader GmbH & Co. KG, в която работят над 12 000 професионалисти в 11 модерни производствени бази, разположени на 5 континента. Клиенти на компанията са водещи автомобилни производители като BMW, Mercedes, Audi и други.

Кожата е един от най-старите и многообразни материали познати на човечеството. Като един от главните производители на първокласна кожа за автомобилната индустрия, в BADER се произвежда изтънчен естествен материал от повече от 150 години.

„Бадер България“ КД стартира дейността си в град Русе през 2019 година, а през 2020-та година компанията се измества в по-голяма производствена база, в която към този момент работят над 250 професионалисти в различни отдели като шиене, кроене, логистика и други.

Основната дейност на Бадер България е изработка на висококачествено кожено интериорно обзавеждане за луксозни автомобили, като производството е напълно екологично чисто. Компанията разполага с модерен учебен център, в който се предоставя възможност за обучение от доказани професионалисти. Всеки служител в Бадер България преминава през качествено обучение, чрез което да придобие умения за спецификата на работата, както и знания за клиентските изисквания за продукт, процес и качество, характерни за автомобилната индустрия.

Социалната отговорност има важно значение в политиката на компанията, като тя често организира или е партньор на обществено важни и благотворителни инициативи, събития и чествания, а съществременно предоставя на своите служители вътрешни обучения, както и специални тиймбилдинги.

Бъдейки част от стабилна международна група от компании, Бадер България цели да инвестира в град Русе и да предложи на хората от града и региона сигурна работа, атрактивно заплащане с пакет от бонуси, модерна работна среда и приятна атмосфера.

За връзка с фирма Бадер България КД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.