Джон България ЕООД

ЕИК: 206755214

Джон България ЕООД

„Джон България“ ЕООД е българският филиал на германската компания „Джон“ ГмбХ, която развива дейността си в производствения сектор. Предприятието е разположено в нова, модерно оборудвана производствена база в град Бяла, където се произвеждат детски топки за игра, изработени от висококачествен поливинилхлорид (PVC). Процесът на производство използва напреднала технология за ротационно формоване с въздушно и водно охлаждане, гарантираща високо качество на продуктите.

Компанията е настанена в специално построена сграда, която предлага оптимални условия за производствената дейност. Обектът е оборудван със седем машини за ротационно формоване, всяка от които разполага с 60 форми за топки с различни размери. Този метод на производство осигурява равномерно запълване на формите и качествена полимеризация на материала.

От началото на своята оперативна дейност „Джон България“ ЕООД е наела над 50 служители, които работят в две смени през петдневната работна седмица. Тази бройка служители подчертава ангажимента на фирмата към развитието на местната икономика и предоставянето на качествени работни места.

„Джон България“ ЕООД се отличава с иновативност и стремеж към високо качество на произведената продукция. Фирмата укрепва своята позиция на лидер в производството на детски топки и активно участва в бизнес общността чрез Русенската Търговско-Индустриална Камара, допринасяйки за развитието на регионалната икономическа среда.

За връзка с фирма Джон България ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.