КЮНЕКТД ООД (QNECTD)

ЕИК: 206365164

Кю Онлайн ЕООД

КЮНЕКТД ООД (QNECTD) е специализирана в проектирането, внедряването и управлението на цялостни IoT решения и LoRaWAN свързаност за клиенти в различни индустрии и местоположения. Техният опит варира от създаване на интелигентни градове и сгради до оптимизиране на селскостопански практики и разработване на приложения Industry 4.0. QNECTD се ангажира да предлага на клиентите персонализирани решения, за да им помогне да постигнат своите уникални цели.

Предлагани услуги

 1. Дизайн на IoT решения: QNECTD проектира иновативни IoT решения, съобразени със специфичните нужди на клиентите.
 2. Внедряване на IoT решения: Техният екип е посветен на внедряването на IoT решения за различни индустрии и приложения.
 3. Внедряване на IoT софтуер: QNECTD предоставя услуги за внедряване на IoT софтуер, за да осигури безпроблемна интеграция със съществуващите системи на клиентите.
 4. Свързване: Те предлагат свързаност чрез Helium Network и поддържат роуминг в Helium Network.
 5. Изграждане на частни LoRaWAN мрежи: QNECTD изгражда и поддържа частни LoRaWAN мрежи за повишена сигурност и контрол.

Области на експертиза

 • Интелигентни градове: QNECTD помага за оптимизиране на градските процеси, позволява ранно откриване на проблеми и спестява бюджети чрез решения за интернет на нещата.
 • Интелигентни сгради: Те помагат за намаляване на разходите, оптимизиране на поддръжката и идентифициране на потенциални проблеми с автоматизацията и мониторинга на сградите.
 • Интелигентни ферми: QNECTD внедрява IoT решения за растениевъдство и животновъдство за оптимизиране на операциите и ранно откриване на болести.
 • Индустрия 4.0: Те предоставят персонализирани IoT решения за различни индустрии, включително мониторинг на разходите за енергия, мониторинг на съдържанието на газ, позициониране на служители и активи и др.

Кампания „Знаеш ли какво дишаш“

QNECTD също е посветена на повишаването на осведомеността относно качеството на въздуха в затворени помещения, особено в училища, детски градини и университети. Техните цели са:

 • Привличане на вниманието на хора и институции.
 • Предоставяне на информация за проблемите с качеството на въздуха и иницииране на обществени дискусии.
 • Измерване на качеството на въздуха в реално време в затворени пространства, особено където децата прекарват по-голямата част от деня си.
 • Анализиране и съпоставяне на качеството на въздуха на закрито и на открито.
 • Създаване на отворена платформа с публично достъпна информация за колективни действия.

Екипът на QNECTD се стреми да създаде по-интелигентен и по-свързан свят. Те са нетърпеливи да помогнат на клиентите да използват силата на IoT, за да подобрят своите операции и качество на живот.

Презентации

QNECTD предлага PDF презентации за изтегляне за потенциални клиенти и партньори, предоставящи кратък преглед на услугите, експертизата и ангажимента на компанията за подобряване на качеството на въздуха в образователни среди. Тези презентации подчертават предимствата на персонализираните IoT решения на QNECTD за различни индустрии и приложения.

SMART STOCK-RAISING - IoT решения за животновъди
SMART STOCK-RAISING – IoT решения за животновъди
SMART RETAIL - IoT сензори за търговци
SMART RETAIL – IoT сензори за търговци
SMART FARMING - IoT решения за земеделци
SMART FARMING – IoT решения за земеделци
School AIR QUALITY CO2 - сензори за качество на въздуха
School AIR QUALITY CO2 – сензори за качество на въздуха
Offices AIR QUALITY CO2 - сензори за качество на въздуха
Offices AIR QUALITY CO2 – сензори за качество на въздуха

За връзка с фирма КЮНЕКТД ООД (QNECTD), моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.