• Преки членове

Септона България АД

ЕИК: 131253497

Septona Bulgaria

„Септона България“ АД е утвърдена производствена компания, специализирана в производството на фармацевтични и сходни продукти, козметика, ветеринарни и химиотерапевтични продукти, диетични и бебешки храни, средства за обслужване на бебета и болни, както и пластмасови стоки за домакинска употреба. Компанията предлага също превързочни материали и хигиенни материали за медицината и болничното обслужване. Освен това, „Септона България“ АД се занимава с търговия на описаните по-горе стоки както на вътрешния пазар, така и в международен мащаб, като предлага внос и износ на тези продукти.

Производствената гама на „Септона България“ АД включва разнообразни видове мокри кърпички с различни аромати и свойства. Сред тях са мокри кърпички с лайка, бадем и мляко, жасмин, зелена ябълка и портокалов цвят, както и специализирани мокри кърпички за почистване на грим с лайка, бадем и мляко и розова вода. Тези продукти са създадени, за да отговорят на различните нужди на потребителите и да предоставят високо качество и ефективност.

Компанията произвежда също козметични изделия от памук, които задоволяват разнообразието от потребности на хората и бизнеса. „Септона България“ АД има за цел да допринася за развитието на българската лека промишленост, като се стреми да постигне европейско ниво на качество, производителност и рентабилност. Това се постига чрез непрекъснати инвестиции в модерни технологии и иновации.

„Септона България“ АД се отличава с ангажимента си към опазването на околната среда, като работи с безотпадни технологии и отговаря на всички стандарти за защита на околната среда. Компанията използва суровини, които не генерират отпадъци и се рециклират на 100%, което допринася за устойчивото развитие и екологично чистото производство.

За връзка с фирма Септона България АД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.