Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Конференция „Подкрепа за иновации и растеж: Откриване на нови пътища към финансиране“

Конференция "Подкрепа за иновации и растеж: Откриване на нови пътища към финансиране"

28 септември, 2023 | 9:30 13:00

Русенска търговско-индустриална камара, в партньорство с Областен информационен център – Русе, има удоволствието да Ви покани на конференцията „Иновации и растеж: Откриване на нови пътища към финансиране“, която ще се проведе на 28 септември 2023 г. в Хотел Дунав Плаза, гр. Русе. Събитието е ориентирано към бизнес лидери, мениджъри и специалисти, които искат да разберат повече за актуалните възможности за финансиране и подкрепа на иновационни проекти и бързорастящи предприятия.

Защо да присъствате?

  • Стратегически насоки: Водещи експерти в областта на иновациите и финансите ще представят актуални стратегии и инструменти за финансиране.
  • Конкретни програми и процедури: Ще бъдат разгледани конкретни възможности за финансиране, включително процедури по програмата „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“ за 2021-2027 г.
  • Мрежови възможности: Включете се в нетуъркинг коктейл, където ще имате възможност за обмен на опит и установяване на нови бизнес контакти.

Основни теми:

  • Стимулиране на развитието на МСП с висок иновационен потенциал.
  • Процедури за финансиране на различни стадии на бизнес развитие.
  • Инструменти в подкрепа на иновационното развитие и растежа на МСП, предлагани от ББР.
  • Използване на иновациите като двигател за растеж и конкурентоспособност.

Как да се регистрирате?

Моля, използвайте формата за регистрация на този уебсайт, за да гарантирате своето участие. Местата са ограничени, така че препоръчваме ранна регистрация.

Регистрацията за събитието приключи

Програма:

Програмата на събитието е налична като прикачен файл и включва интерактивни сесии за въпроси и отговори, а също така и нетуъркинг коктейл.

Конференцията е част от дейностите по проект „Gazelle – Стимулиране развитието на иновативни МСП с висок потенциал“, финансиран по програма ИНТЕРРЕГ V-B Балкани-Средиземно море.

Безплатно

Русенска търговско-индустриална камара

+35982825875

Хотел „Дунав Плаза“

пл. „Свобода“
Русе, Русе 7000 Bulgaria
+359884507110
Вижте Място на провеждане уебсайт