Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Петнадесетото специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО, 15 – 19 май 2023 година

15 май, 2023 19 май, 2023

Петнадесетото издание на най-големия форум за земеделие у нас БАТА АГРО, който се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще се проведе от 15 до 19 май 2023 година на Летище Стара Загора. Регистрацията за изложители вече е отворена, като до 20 декември се ползват отстъпки за ранно записване в размер на 40% от цените на изложбените площи.                                                              

В БАТА АГРО през 2023 година фирмите ще имат възможност да участват както с малки щандове, така и с огромни площи – има възможност за ангажиране на презентационно място с размер от 12 до 1296 кв.м. Приоритет за организаторите ще бъдат демонстрациите. Ще има повече възможности за демонстрация на земеделска техника, както и на семена, торове и препарати за растителна защита, които се представят върху опитни полета с посеви в близост до входа на изложението. Също така новост за формáта на изложението през последните години ще бъде и организацията на алеите за посетителите. За БАТА АГРО 2023 година всички изложбени площи и презентационни щандове ще бъдат разположени около една централна алея, така че всеки изложител да има пълна видимост и достъп до посетителите на форума.

Фокус за Петнадесетото Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО през 2023 година отново са участниците, които предлагат семена, торове и препарати за растителна защита и желаят да ги демонстрират. За тях е предвидена възможност за участие с опитно поле с посеви.

Регистрацията за БАТА АГРО се извършва чрез удобна резервационна система, с която всеки изложител може да управлява детайлите по участието си изцяло онлайн – заявка за площ, избор на място, поръчка на допълнителни услуги и оборудване.

Статистика за изложението

Повече детайли, условия за участие и актуална схема за БАТА АГРО 2023 са налични на интернет страницата на организаторите.

Българска асоциация на търговците на агротехника – БАТА АГРО

+359 88 204 3330

Вижте уебсайта на Организатор

Летище Стара Загора

Stara Zagora, 6006 Bulgaria