Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Специализиран семинар на тема „От Традиционна към Онлайн търговия: Как МСП в Русе могат да се конкурират с Големите Играчи“

Специализиран семинар на тема Оптимизация на Логистиката Как МСП в Русе могат да се конкурират с Големите Играчи

24 октомври, 2023 | 16:00 17:30

Присъединете се към нас в специализирания семинар на 24.10.2023, организиран от Русенската търговско-индустриална камара (РТИК) в партньорство с ЕУШИПМЪНТС.КОМ. Събитието, което ще се проведе в конферентната зала на РТИК, насочва фокуса си към малки и средни предприятия в Русе и ще разглежда ключови стратегии за увеличаване на продажбите и оптимизация на доставката в дигиталната епоха.

Предимствата от участието включват достъп до практически знания и инструменти, които могат да трансформират вашия бизнес. Открийте как да оптимизирате своята верига на доставки, как да използвате дигиталните канали за повишаване на видимостта на вашата марка и как да адаптирате вашите маркетингови стратегии, за да се конкурирате успешно с по-големите играчи на пазара. Експертите от Русенската търговско-индустриална камара с дългогодишен опит в областта на маркетинга и управлението на проекти ще ви предоставят ценни познания и примери от практиката.

Събитието ще бъде обогатено със специфичния опит и компетенции на нашите партньори от ЕУШИПМЪНТС.КОМ, логистичен лидер с над десетилетие опит в улесняването на международната търговия. Те ще представят своите иновативни решения и ще дадат конкретни примери за успешни стратегии в електронната търговия.

Не изпускайте възможността да участвате в този необходим и практичен семинар, който ще ви насочи към бизнес успех. Местата са ограничени, затова се препоръчва ранна регистрация. Събитието е безплатно и предоставя безценни уроци и стратегии за оптимизация на бизнес процесите. Регистрирайте се сега!

Регистрацията приключи

Този семинар е част от по-голямата инициатива RetRail, която цели да активизира малките и средни предприятия в дигиталния бизнес, като им предоставя инструментите и знанието, необходими за устойчив растеж и иновации.

Безплатно

Русенска търговско-индустриална камара

+35982825875

Русенска търговско-индустриална камара

бул. "Цар Фердинанд" 3A
Русе, Русе 7000 Bulgaria
+35982825875