Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Уебинар „Финансиране и подкрепа за развитие на бизнеса“

27 април, 2023 | 15:00 17:00

Русенската търговско-индустриална камара има удоволствието да Ви покани на уебинар на тема „Финансиране и подкрепа за развитие на бизнеса“, организиран от Българската търговско-промишлена палата и Съветът по инвестиции към нея. Събитието ще се проведе на 27 април 2023 г. от 15:00 ч. в хибриден формат, както на място в сградата на БТПП, София, ул. Искър 9, така и виртуално чрез платформата Zoom.

Уебинарът има за цел да представи програми, инструменти и услуги, които осигуряват финансиране и подкрепа за развитие на бизнеса в България. Ще бъдат разгледани програмата за подкрепа на малкия бизнес на ЕБВР, финансови продукти и инструменти, както и консултантски услуги, подпомагащи бизнеса.

Събитието е предназначено за представители на бизнеса, компании, двустранни търговски палати, регионални търговски палати, браншови организации и други заинтересовани.

Участието в уебинара е безплатно. Желаещите да участват, могат да заявят предварително своя интерес, като последват този линк. Регистрираните участници ще получат допълнителна информация за свързване, в случай че предпочитат виртуално участие.

За допълнителна информация, можете да се свържете с дирекция Международно сътрудничество и международни организации на БТПП на телефон: 02 8117 489 или по имейл: interdpt@bcci.bg.

Не пропускайте този уникален шанс да научите повече за възможностите за финансиране и подкрепа на бизнеса в България!

Безплатно

Българска търговско-промишлена палата

+35928117400

Вижте уебсайта на Организатор

Българска търговско-промишлена палата

ул. „Искър“ 9
София, София 1000 Bulgaria
+35928117400
Вижте Място на провеждане уебсайт