Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Работилница „Зелени идеи в действие: Иновации и устойчивост с Lego“

Зелени идеи в действие Иновации и устойчивост с Lego (1)

12 април | 9:00 13:00

Продължавайки успешната серия от инициативи под егидата на проекта „Посланици на зелената промяна“, след обучителните семинари на тема ESG в сътрудничество с denkstatt България, Русенската Търговско-Индустриална Камара представя поредното си събитие. Този път акцентът е върху използването на креативност и иновации за създаването на устойчиви бизнес решения.

Специален гост и лектор: инж. Владислав Великов, изтъкнат консултант по ефективност на труда и уважаван член на Русенската Търговско-Индустриална Камара. Известен със своя подход Импрувин, инж. Великов е допринесъл значително за подобряването на оперативния и мотивационния мениджмънт в множество български компании, водейки до значително увеличение на производителността и намаляване на текучеството сред персонала.

Основна тема на работилницата: „Създаване на креативни бизнес решения с Lego“ – интерактивен модул, който обещава не само да разбуди креативността у участниците, но и да им предостави уникален поглед върху прилагането на устойчиви практики в техните организации.

Бизнес ползи от участието в работилницата:

  • Развитие на уменията за креативно мислене и иновационно решаване на проблеми
  • Придобиване на практически знания за интегриране на устойчиви решения в бизнеса
  • Създаване на контакти и обмен на опит с други професионалисти и организации
  • Увеличаване на конкурентоспособността чрез зелени иновации

Участие: Събитието е безплатно, но се изисква предварително записване чрез формата за регистрация на нашия уебсайт. Местата са ограничени, затова не пропускайте да запазите своето участие навреме. Всички регистрирани участници ще получат допълнително потвърждение по имейл.

Регистрацията за събитието приключи

Не пропускайте тази възможност да станете част от зелената промяна, да обогатите своите знания и умения, и да допринесете за устойчивото развитие на Вашия бизнес и на обществото като цяло.

Работилницата се организира в рамките на проекта „Посланици на зелената промяна“, финансиран от програмата „Развитие на бизнеса, иновациите и малки и средни предприятия“ чрез Норвежкия финансов механизъм (Norway Grants) 2014-2021.

Безплатно

Русенска търговско-индустриална камара

+35982825875

Хотел „Дунав Плаза“

пл. „Свобода“
Русе, Русе 7000 Bulgaria
+359884507110
Вижте Място на провеждане уебсайт