Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

БТПП и РТИК канят фирми на виртуално представяне на Международен китайски панаир за вносни стоки

БТПП и РТИК канят фирми на вируално представяне на Международен китайски панаир за вносни стоки

20 януари, 2021 @ 8:00 17:00

Българската търговско-промишлена палата и Русенска търговско-индустриална камара отправят покана за участие във виртуално събитие, на което ще бъде представено следващото, четвърто по ред, издание на China International Import Expo – CIIE /5-10 ноември 2021г./ www.ciie.org.

Международният китайски панаир за вносни стоки, проведен през 2020 г. е постигнал добри резултати. По време на събитието са сключени сделки за 72.62 млрд. щ.д., което е с 2.1% повече от предходната година. Изложението е било с площ 360 хил. кв.м. На него са представени 411 нови продукти и технологии, включително 73 световни премиери. В събитието са участвали представители на 145 страни, на място и виртуално. Панаирът е посетен от над 400 000 специалисти.

Във връзка с възможността за участие и посещение /присъствено и в електронна среда/ на Международния китайски панаир за вносни стоки БТПП, съвместно с Търговския отдел на Посолството на Китайската народна република в София и Изпълнителната агенция за насърчаване на МСП ще проведат виртуално представяне на международното събитие.

Отправяме покана към фирми и предприемачи, активни в секторите: хранително-вкусова промишленост, селско стопанство, автомобилна промишленост, интелигентни индустрии, информационни технологии, лека промишленост, медицински сектор, търговия с услуги и др. да участват в представянето и да се запознаят с възможностите да станат част от Международния китайски панаир за вносни стоки. Събитието ще се проведе на 20 януари /сряда/ от 10,00 ч. Работен език – английски. Участието е безплатно.

За регистрация е необходимо да се попълни формата: https://forms.gle/aayeaMns4rkv1EMf7 

Регистрираните участници ще получат линк за срещата. 

За допълнителна информация тел.: 02 8117 489, e-mail: g.dimitrova@bcci.bg.

Българска търговско-промишлена палата

+35928117400

Вижте уебсайта на Организатор

Русенска търговско-индустриална камара

+35982825875