Зарежда събития
 • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Стартира безплатно обучение на тема „Създаване на успешни продукти и решения базирани на методологията за дизайн фокусиран върху човека“

Стартира безплатно обучение на тема Създаване на успешни продукти и решения базирани на методологията за дизайн фокусиран върху човека

12 април, 2021 @ 8:00 17:00

Русенска търговско-индустриална камара Ви кани да се включите в безплатно онлайн обучение на тема „Създаване на успешни бизнес продукти и решения базирани на методологията за дизайн фокусиран върху човека“, което цели да повиши компетенциите както на работещите в сферата на творческите индустрии така и на тези извън нея, относно как да развием успешни бизнес модели и решения посредством съвместно сътрудничество. Обучението се организира като част от проект „COL-CREATION: Разработване на обучителна програма за подобряване на сътрудничеството и съвместното създаване в креативната индустрия“, който се финансира от програма Еразъм+ на ЕС.

Курсът е организиран в 5 обучителни модула, които спомагат за подобряване на уменията за работа в екип на участниците и поставят специален фокус върху разработването на креативни решения на често възникващи реални пазарни проблеми. Темите в обучението са разделени както следва:

 1. Творчески индустрии и тенденции
 2. Какво представляват сътрудничеството, съвместното създаване, и икономика на платформите и отворените иновации
 3. Какво представлява методологията за дизайн, фокусиран върху потребителя
 4. Управление на съвместни екипи
 5. Как да лансирате успешно продукта си на пазара

Участниците в обучението ще имат възможността да получат сертификат, удостоверяващ преминато обучение на тема „Създаване на успешни бизнес продукти и решения базирани на методологията за дизайн фокусиран върху човека“, както и достъп до специално създадена обучителна платформа и всички материали, разработени по проекта напълно безплатно в рамките на 5 години.

Обучението ще стартира на 12.04.2021г. и ще бъде проведено изцяло онлайн, поради усложнената епидемиологична обстановка. Онлайн платформата за обучение ще помогне на участниците сами да изберат модулите, които са от интерес за тях, като това ще им даде възможност сами да планират времето, с което разполагат.

Желаещите да се включат в обучението следва да изпратят попълнен формуляр за участие не по-късно от 11.04.2021 г.

За допълнителна информация и запитвания може да се обърнете към:

Айри Мемишев – amemishev@rcci.bg 

Ирена Иванова – ivanova@rcci.bg 

Проектът „Разработка на програма за обучение за подсилването на ко-създаването и сътрудничеството в сферата на креативните индустрии чрез споделената икономика“ или накратко COL-CREATION, стартира през Януари месец 2019г. Той е финансиран по програма Еразъм+ на ЕС и в него участват общо 6 партньора от 4 различни държави:

 • Търговска камара Валенсия (Испания)
 • Консултантска фирма COORDINA (Испания)
 • Независим институт за изследвания FORBA (Австрия)
 • Консултантска фирма DIENSTENCENTRUM (Холандия)
 • Институт за ПОО STICHTING STIVAKO (Холандия)
 • Русенска търговско-индустриална камара (България)

Каним Ви да научите повече за проекта като посетите официалната страница на проекта тук.