Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Представяне на инвестиционни фондове за стартъпи

Представяне на инвестиционни фондове за стартъпи

28 юни, 2022 @ 15:00 17:00

Следвайки мисията си да подпомагат компаниите за намиране на подходящи източници на финансиране, Българската търговско-промишлена палата и Съветът по инвестиции към нея отправят покана за участие в представяне на инвестиционни фондове за стартъпи на 28 юни 2022 г. от 15.00 ч. в хибриден формат. Събитието ще се проведе в БТПП, София, ул. Искър 9 и в платформата zoom.

Целта е представяне на специализирани схеми за финансиране, финансови продукти и инструменти за стартиращи компании, които да подпомогнат развитието им и разширяването на пазарния им достъп. Ще бъдат направени презентации от Фонд мениджър на финансови  инструменти в България, Витоша Венчър Партнърс и Morningside Hill Capital Management. Събитието ще постави акцент на: рисково финансиране за стартъпи в начален и по-късен етап  на развитие, какво очакват инвеститорите от проектите за инвестиции, насоки за кандидатите и добри примери.
Желаещите да участват събитието, могат да заявят предварително своя интерес на следния линк, в срок до 27 юни 2022 г. /понеделник/. Участието е безплатно. Регистрираните участници ще получат допълнителна информация за свързване, в случай че предпочитат виртуално участие.

За допълнителна информация: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.

Българска търговско-промишлена палата

+35928117400

Вижте уебсайта на Организатор

Българска търговско-промишлена палата

ул. „Искър“ 9
София, София 1000 Bulgaria
+35928117400
Вижте Място на провеждане уебсайт