Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

SARIO организира най-голямото международно събитие в Словакия

SARIO организира най-голямото международно събитие в Словакия

21 октомври, 2021 @ 8:00 17:00

Агенцията за развитие на инвестициите и търговията на Словашката република (SARIO) организира „Slovak Matchmaking Fair 2021 Bratislava“ – най-голямото международно събитие в Словакия, фокусирано върху сътрудничеството между словашки и чуждестранни компании.

Събитието ще се проведе на 21 октомври 2021г. под егидата на Министерството на икономиката на Словашката република.

Slovak Matchmaking Fair е фокусиран върху двустранните срещи, представяне на оферти за партньорство, производствени мощности или съвместни предприятия в различни области на индустрията. Събитието предлага на компаниите възможност да направят нови контакти, както и възможности за бизнес и инвестиции.

Тази година темата на събитието е „Модерна индустрия“ – само дигитално иновативни компании могат да бъдат в крак с новите темпове на технологичен напредък. Панелните дискусии ще предоставят информация относно възможностите, свързани с интелигентни технологии за иновации и онлайн комуникация, научноизследователска и развойна дейност за водородни решения.

Българката търговско-промишлена палата, като партньор на SARIO, ще предостави 5 безплатни пропуска за онлайн участие на фирми в следните сектори: ИКТ, зелени технологии, електротехника и енергетика, фармация и химическа индустрия, автомобилна промишленост, космически технологии. 

Стандартната цена за онлайн участие на 1 представител от фирма  е 110 евро. 

В тази връзка, фирмите които имат желание за участие, следва да заявят интерес на e-mail: m.markova@bcci.bg в срок до 01 октомври 2021. Ще се прилага принципът първи по време, първи по място за регистрираните фирми от изброените сектори.

За допълнителна информация: дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, тел.: 02 8117 494, 8117 489.

€100 Стандартната цена за онлайн участие на 1 представител от фирма

Българска търговско-промишлена палата

+35928117400

Вижте уебсайта на Организатор