Зарежда събития
  • Това събитие е минало събитие.

« Всички събития

Уебинар „Трансформиране на средните училища в центрове за иновации и творчество“

29 март, 2022 @ 15:30 17:00

Русенска търговско-индустриална камара Ви кани да се включите в уебинара „Трансформиране на средните училища в центрове за иновации и творчество“, който се организира в рамките на проект School Starters’ Hub, финансиран от програма Еразъм+ на ЕС. Събитието ще се проведе на 29.03.2022г. от 15:30ч., и ще се предава на живо през официалната Фейсбук страница на РТИК.

Независимо дали сте представител на образователна институция, учител, ученик, или просто се вълнувате от всичко ново, случващо се в света на образованието – този уебинар ще обогати Вашите знания посредством темите, специално подбрани от нашите гост-лектори.

Участието в уебинара е напълно безплатно, но за да се включите и имате възможността да получите достъп до всички презентации, обучителни материали и инструменти, представени по време на събитието, е необходимо да попълните кратка регистрационна форма, достъпна тук.

Уебинарът ще бъде излъчен на живо чрез официалната Facebook страница на РТИК. За да не изпуснете излъчването на събитието, препоръчваме да харесате страницата, което ще гарантира, че ще получите известие за неговото начало, както и че ще научавате първи за други събития от подобен тип.

Официалната програма на събитието можете да разгледате тук.

За повече информация, касаеща събитието, можете да се обърнете към Ирена Иванова на телефон 082 825 878 или чрез изпращане на запитване на имейл ivanova@rcci.bg.