Авко АД

ЕИК: 117001136

Авко АД

Основана през 1989 г., Авко АД е водещ производител на промишлени уплътнителни изолационни материали и системи. Компанията се отличава с висококачествени продукти, непрекъснати иновации и разработване на нови технологии, които я превръщат в лидер в своята сфера. Уникалното съчетание от производство на салникови набивки, индустриални прежди и оплитащи машини позволява на компанията да има затворен производствен цикъл, който гарантира високо качество и конкурентни цени на продукцията.

Авко АД успешно експортира своите продукти в страни от Латинска Америка, Азия, Европа и Русия, като успешно утвърждава своята марка на четири континента. Компанията разглежда продажбата на продукт не само като завършена сделка, но и като начало на дълготрайно партньорство. Над 90% от клиентите на Авко АД работят в сфери като химическата, индустриалната, хранително-вкусовата и други индустрии.

За да отговори на нарастващите нужди на своите клиенти, Авко АД непрекъснато разширява своя продуктов асортимент, екип от професионалисти и техническа квалификация, осигурявайки най-доброто качество на продукти и обслужване.

От 1998 г., Авко АД притежава сертифицирана система за управление на качеството съгласно ISO 9001. От 2007 г., компанията е също така сертифицирана по Интегрирана Система за Управление на Качеството, включваща ISO 14001:2015 за управление на околната среда и ISO 45001:2018 за управление на здравето и безопасността на работа. Така Авко АД демонстрира своя ангажимент към подобряване на екологичното състояние на природата и защитата на околната среда.

За връзка с фирма Авко АД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.