Агроинтегра ЕООД

ЕИК: 117679182

agrointegra.rs@gmail.com

Агроинтегра ЕООД

Агроинтегра ЕООД е компания, която е изградила своята репутация като надежден доставчик на продукти за растителна защита, торове и семена за земеделските стопани. Със своя агроцентър и складова база в град Сливо поле, Русенска област, фирмата предоставя пълен асортимент от необходими материали за фермерите в региона, обслужвайки клиенти не само в местността, но и в широкия район на Североизточна България.

Следвайки стремежа за производство на по-чиста храна и опазване на околната среда и биоразнообразието, Агроинтегра ЕООД активно промотира продукти за биоземеделие – биоагенти, микробиални препарати и такива на растителна основа. В допълнение, фокусирайки се върху нуждите на съвременното земеделие, компанията предлага широка гама от препарати за растителна защита и висококачествени торове, подходящи за различни видове култури – от овощни видове и лозя до зеленчукови и полски култури. Тяхната продуктова линия е внимателно подбрана и тествана, за да осигури на клиентите си най-доброто в подкрепа на здравословен растеж и обилна реколта.

Агроинтегра ЕООД заема силна позиция в областта на предоставянето на квалифицирани съвети, разбирайки сложността на растителната защита и торенето. Експертите в компанията са обучени да предлагат професионални препоръки и да споделят най-добри практики със земеделските стопани, като по този начин допринасят за повишаването на тяхната продуктивност и устойчивостта на културите. Акцент в дейността на фирмата е и оказването на съдействие на фермерите при изготвяне на изискваемата специфична документация, което е от съществено значение за ефективното и отговорно управление на техните земеделски практики.

Компанията изпълнява своята мисия за подкрепа и развитие на земеделските производители с голяма отдаденост, като стремежът непрекъснато е да бъдат предоставяни продукти и услуги, които отговарят на високите стандарти за качество и надеждност. Партньорството с Агроинтегра ЕООД гарантира не само достъп до първокачествени аграрни продукти, но и до знания и опит, които са ценни в динамичния свят на агробизнеса.

За връзка с фирма Агроинтегра ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.