Алфа Консулт България ООД

ЕИК: 205162848

bulgarianworkers@gmail.com

Алфа Консулт България ООД

Лицензирана агенция за подбор и консултиране на персонал

Фирмата „Алфа Консулт България ООД“ е създадена през 2018 г. с регистрационен номер № 2579 от 20.07.2018 г. Начално съсредоточена в град Русе, компанията бързо разширява своята дейност, обхващайки територията на цялата страна.

Основната цел на фирмата е да предоставя стойностни кадри на свои клиенти, подкрепяйки ги във всяко стъпало от търсенето, подбора и интегрирането на персонал. С екип от предани и професионални консултанти, „Алфа Консулт България“ изгражда успешни връзки с клиентите си и подкрепя кандидатите в тяхната кариерна реализация.

През 2020 г., компанията иновира, въвеждайки нова услуга за подбор и интеграция на квалифициран персонал от трети страни. Този ход успешно решава проблема с липсата на работна ръка, на клиентите на компанията, в различни производствени сектори.

„Алфа Консулт България“ се отличава с индивидуален подход към всеки клиент и кандидат. Това включва разбиране на уникалните изисквания и предоставяне на персонализирани решения. Комбинирайки опита си и добре организираната структура, фирмата осигурява ефективни и успешни решения за подбор на персонал на всички нива и в различни сфери.

Внедряването на международни служители се явява допълнителен елемент в стратегията на „Алфа Консулт България“, допринасяйки за конкурентоспособността на клиентите й. Този подход подчертава ангажимента на фирмата към предоставяне на широка гама от възможности за подбор и интеграция на персонал, както и за разнообразни развития и проекти.

Със задълбочената си експертиза и стратегически подход, „Алфа Консулт България“ се утвърждава като надежден и гъвкав партньор, предлагащ иновативни решения и насърчаващ бързото разширение на териториалното си покритие.

За връзка с фирма Алфа Консулт България ООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.