Андрея Шипинг и Трейдинг ООД

ЕИК: 201133062

andreea@ast-bg.eu

Андрея Шипинг и Трейдинг ООД

Фирмен профил:

Създадена през 2010 г., Андрея Шипинг и Трейдинг ООД е доверен доставчик на транспортни и търговски услуги със силно присъствие на българския и румънския пазар. Съсобствениците Данаил Русев и Детелин Василев носят десетилетия общ опит в спедицията, митническото представителство и др., гарантирайки качествено обслужване и удовлетвореност на клиентите.

Управление и собственост:

Основател, съуправител и съсобственик на компанията е Данаил Русев, професионалист с над 20 години опит като корабен агент и в търговски отдел на частни корабни и спедиторски компании в България и Румъния. Детелин Василев се присъединява към компанията през 2016 г. като корабен агент, а по-късно става миноритарен съсобственик и съдружник.

Разширяване и растеж:

Започвайки с корабни агентски услуги в българските речни пристанища, компанията разшири дейността си, за да включва посредничество, митническо представителство, корабно снабдяване и речна спедиция. Този растеж доведе до увеличен товарооборот, финансов оборот и численост на персонала. Андрея Шипинг и Трейдинг ООД вече обслужва над 100 международни редовни клиенти и отбелязва 20-30% увеличение на клиентелата всяка година.

Предлагани услуги:

Андрея Шипинг и Трейдинг ООД предлага широка гама от услуги, включително:

  1. Транспорт по вода:
    • Вътрешни водни пътища (реки): генерални товари, насипни товари, течни товари и пристанищни спедиторски услуги
  2. Митнически процедури
  3. Логистика: складиране под митнически контрол

Географски обхват и клонове:

Със седалище в Русе, България, компанията има клонове в Силистра, Свищов и Лом.

Информация за връзка:

Адрес на централата:
Град Русе, ул. „Кап. лейтенант Евстати Винаров“ №10

Тел.: +359 882 432 389
Имейл: andreea@ast-bg.eu

Като член на Русенската търговско-индустриална камара, Андрея Шипинг и Трейдинг ООД остава ангажирана с предоставянето на отлични услуги и насърчаването на силни взаимоотношения с клиенти в корабоплаването и търговията.

За връзка с фирма Андрея Шипинг и Трейдинг ООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.