БАБ Консулт ЕООД

ЕИК: 206135918

office@babconsult.bg

БАБ Консулт ООД

БАБ Консулт ЕООД е лицензирана агенция за подбор и консултиране на персонал с регистрационен номер 3051 / 2020 г. в Агенцията по заетостта, която е създадена с идеята за подпомагане на заетостта на територията на България. Разполагат с офиси в Русе и София, но осъществяват дейността си в цялата страна.

БАБ Консулт е създадена с мисията да запознава доказани работодатели в страната със стойностни служители, като по този начин осигурява възможности на хората за професионална реализация в собствената им страна. Те извършват селекция и подбор на кадри в областите на аутсорсинг на бизнес процеси (BPO), информационни технологии (IT), софтуерни инженери, инженерната индустрия, както и в сферите на управление на човешките ресурси, администрацията, финансите и маркетинга. В допълнение, фирмата осъществява дейности по търсене на ръководни кадри.

Набиране на персонал за аутсорсинг на бизнес процеси (BPO)
Аутсорсинг на бизнес процеси (BPO)
Улесняване на подбора на персонал и предоставяне на предварително валидирани кандидати, за да ви спести време.
Търсене на ръководни кадри
Търсене на ръководни кадри
Целта е да намерите идеалното съвпадение за вашите бизнес изисквания, особено за експерти и опитни кадри заемащи ключови роли.
Набиране на ИТ персонал и търсене на таланти
ИТ набиране и търсене на таланти
Намиране и оценяване на надеждни ИТ кандидати, осигурявайки им положително отношение, мотивация за работа в екип и възможности за развитие.
Подбор на инженери
Набиране на инженери
Комбиниране на техническа грамотност с креативно мислене, за да намерите кандидати, които могат да превърнат вашите проекти в реалност.
Подбор в администрацията
Подбор в администрацията
Осигуряване на комуникативни умения, компютърна грамотност, мотивация и владеене на чужд език на кандидатите.
Предай нататък
Предай нататък
Тази услуга помага на работодателите да се грижат за служителите, които трябва да освободят, като осигурява кариерно консултиране от специалисти и психолози и помощ при намиране на подходяща работа за засегнатите служители.

БАБ Консулт се ръководи от вярата, че човек може да бъде щастлив и успешен в България, и те се стремят да променят съдби, като предлагат възможности за кариера и изграждане на силни взаимоотношения с клиентите. Те са ангажирани с лоялност, искреност и постоянно усъвършенстване, което ги прави идеален партньор за вашия бизнес.

Можете да се свържете с БАБ Консулт в удобно за Вас време, за да проучите техните услуги и да обсъдите как могат да подкрепят вашите бизнес нужди.

Насърчаваме ви да се свържете с БАБ Консулт и да се запознаете от близо с изключителният професионализъм на предлаганите от тях услуги. Заедно можем да изградим по-силна бизнес общност в Русе.

За връзка с фирма БАБ Консулт ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.