Булмаркет Автотранспорт ЕООД

ЕИК: 202891576

Булмаркет Груп АД

Булмаркет Автотранспорт е водеща компания в международния сухопътен транспорт. Компанията е създадена през 2013 г. и повече от 18 години развива собствен екологичен автопарк за специализиран автомобилен превоз на товари.

Булмаркет Автотранспорт притежава и внедрява в експлоатация първите за България товарни автомобили с LNG гориво (втечнен природен газ), извършващи в страната и чужбина екологични и икономични превози. Към момента компанията разполага с 25 броя товарни автомобили, като по-голяма част от влекачите са с двигатели, използващи за гориво природен газ метан (CNG компресиран природен газ). Всички транспортни средства на Булмаркет Автотранспорт са снабдени с GPS система за проследяване и отговарят на всички изисквания за превози на товари в България и Европейския съюз.

Булмаркет Автотранспорт е специализирана в превоза на светли горива, газ пропан-бутан, LNG, битум, химически продукти и маркирано гориво за плавателни съдове, в т. ч. разнос на газ пропан-бутан и светли горива. Всички автоцистерни на компанията са отлично оборудвани и притежават сертификат за превоз на опасни товари ADR.

Компанията разполага с добре развита логистична мрежа от собствени бази и автопаркове в градовете Русе, Бяла, Пловдив, Ловеч и София.

С повече от 18 години опит в транспорта Булмаркет Автотранспорт предлага на своите клиенти конкурентни цени за транспорт при безкомпромисно качество на услугата, стриктен контрол за местоположението и състоянието на товара. Като част от голямото семейство на Булмаркет компанията разполага с изцяло затворен кръг от услуги, което гарантира гъвкави, индивидуални и комплексни решения за осъществяване на доставките.

За връзка с фирма Булмаркет Автотранспорт ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.