В-5-М Валерий Машев ЕТ

ЕИК: 827230097

В-5-М Валерий Машев ЕТ

В-5-М Валерий Машев ЕТ е уважаван семеен бизнес със седалище в Русе, България, създаден през 1990 г. През годините компанията еволюира от ангажиране в операции по внос и износ, търговия на едро и дребно и развитие на имоти до превръщайки се в известен доставчик на услуги в региона. Сега работи в три основни направления: периодични технически прегледи, производство и оборудване за пунктове за периодични технически прегледи.

Фирмата се утвърди в областта на периодичните технически прегледи, предлагайки услуги за различни категории автомобили. В-5-М Валерий Машев ЕТ е посветена на осигуряването на отлична поддръжка на клиенти, с изградени системи за уведомяване на клиентите за предстоящи проверки и възможност за гъвкаво планиране. В допълнение, компанията предлага отстъпки за множество превозни средства, като се грижи за нуждите на семейства или фирми с автопарк.

В производствено отношение В-5-М Валерий Машев ЕТ е сертифициран производител по стандарт БДС EN ISO 9001:2015, произвеждащ и обслужващ измервателни уреди и изпитвателна апаратура. Сертификацията, предоставена от LL-C (Certification) Czech Republic s.r.o., гарантира, че компанията поддържа висококачествени стандарти за своите продукти и услуги.

Като част от своя ангажимент за непрекъснато усъвършенстване и иновации, В-5-М въвежда нови технологии и системи през цялата си история. Те включват устройства за блоков печат за измервателни устройства, измерване на осово натоварване и унифициран протокол за обработка на данни от измервателни устройства. Фирмата предлага и мобилни лабораторни услуги за системата Електронен таксиметров апарат-автомобил, включваща измервателна система с преносими тестови стендове и регулируеми електрозадвижвания, контролни и дисплейни панели, лаптопи и лазерни принтери.

Отдадеността на В-5-М Валерий Машев ЕТ към удовлетвореността на клиентите се простира до оказване на помощ при избор на имот, доставка на цялостно оборудване и извършване на метрологични проверки за клиенти, които желаят да създадат пунктове за контрол. Компанията остава фокусирана върху това да бъде в крак с тенденциите в индустрията и технологичния напредък, като гарантира, че остава пред конкуренцията и продължава да предоставя иновативни решения на своите клиенти.

В обобщение В-5-М Валерий Машев ЕТ е многофункционален семеен бизнес, който успешно се адаптира към променящите се нужди на пазара през годините. С фокус върху иновациите, осигуряване на качество и удовлетвореност на клиентите, компанията е изградила силна репутация в индустрията. Поддържайки своя ангажимент за непрекъснато усъвършенстване, В-5-М е добре позиционирана за бъдещ растеж и разширяване.

За връзка с фирма В-5-М Валерий Машев ЕТ, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.