Градус – 98 АД

ЕИК: 123120561

Градус - 98 АД

Основана през 1992 година от братята Лука и Иван Ангелови, „Градус – 98 АД“ е утвърдена като най-големият производител на птиче месо в България. С повече от 25 години на пазара, компанията се гордее със своето присъствие на всяка българска трапеза, предлагайки продукти, които са станали символ на качество и традиция.

„Градус – 98 АД“ е пример за компания, която следва строги стандарти в целия процес на производство, от фуражен завод и люпилня, през ферми за родителски стада и угояване на бройлери, до съоръжения за преработка на птиче месо. Това позволява на фирмата да контролира качеството на продукцията си на всеки етап, осигурявайки свежест и качество на своите клиенти.

Свидетелство за популярността и признанието на марката „Градус“ са проведените проучвания. Според тях, продуктите на компанията се намират в 95% от българските домакинства, а „Градус“ се асоциира с пилешко месо от почти всеки потребител в страната. През 2015 г., марката бе удостоена с титлата Супербранд в категорията Месни храни, благодарение на независимото проучване на Superbrands и GfK Bulgaria.

През 2017 г., „Градус – 98 АД“ беше посочена като първенец в категорията прясно опаковано месо от швейцарския институт ICERTIAS, получавайки наградата Best Buy за най-доброто съотношение цена-качество на българския пазар. Това отличие е още едно доказателство за ангажимента на компанията към предоставянето на висококачествени продукти на конкурентни цени.

За връзка с фирма Градус – 98 АД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.