Дионис – Елена ООД

ЕИК: 104641271

office@dionislab.bg

Дионис - Елена ООД

Фирмата е основана през 2005 г. в град Елена, но развива дейността си в град Русе. Дионис-Елена ООД е семейна фирма, която започва дейността си с двама служители.

През последните 15 г. се налага на пазара и вече разширява дейността си на два отдела – технически и технологичен. Служителите на фирмата са тясно специализирани в бранша. От създаването на фирмата специалистите работят усилено по разработването и усъвършенстването на нови апарати и уреди за лабораторни цели приложими във винарския бранш и в хранително-вкусовата промишленост.

През 2012 г. фирмата започва да създава нови съвременни технологии за производство на алкохолни напитки в домашни условия без да е необходимо закупуването на специално или допълнително оборудване. Упоритата работа на екипа води до създаването на комплектите за домашно производство на вино, ракия, бира, сайдер и медовина.

От 2013 г. фирмата започва работа с двете големи марки, водещи във винарския бранш на световно ниво. С внасянето на тези енологични продукти фирмата започва да предлага на клиентите си продукти с немско качество и френски енологични традиции. Вината произведени с тези продукти се отличават на пазара у нас и в чужбина.

През 2016 г. фирмата организира и провежда първият конкурс за домашни вина в град Русе.

През 2017г. фирмата започна да разширява своя асортимент енологични продукти като въведе в каталога си продукти на още две нови фирми, водещи на световния пазар.

През годините фирмата участва в различни събития и прояви. Дионис-Елена ООД вече повече от десет поредни години участва в международното изложение „Винария“, което се провежда в град Пловдив.

За връзка с фирма Дионис – Елена ООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.