Еберспехер България ЕООД

ЕИК: 206875509

Еберспехер България ЕООД лого

Групата Еберспехер, създадена през 1865 година в Германия, е утвърден лидер в разработката и доставката на иновативни системи за автомобилната индустрия. Компанията оперира в 80 локации по света и е дом на приблизително 10 000 служители, поемайки мисията да предлага технологични решения, които подобряват ефективността на превозните средства и минимизират тяхното въздействие върху околната среда.

„Еберспехер България“ е израз на тази мисия, като се фокусира върху производството на нисковолтови електрически нагреватели за традиционни, електрически и хибридни автомобили. Тези продукти са жизненоважни за осигуряването на комфорт в превозните средства при различни климатични условия, като същевременно спомагат за намаляване на емисиите на парникови газове.

Визията на компанията е да продължи да бъде на предни позиции в развитието на технологии, които допринасят за създаването на по-чист и устойчив автомобилен свят. Еберспехер стреми към иновации, които обединяват високи технологични постижения с отговорност към природата и обществото.

Корпоративните ценности на Еберспехер обхващат ангажимент към качество, безопасност и устойчивост, което гарантира, че всяко решение, взето от компанията, отговаря на най-високите стандарти. Българското подразделение следва тези принципи, като предоставя отлични условия за работа и възможности за професионално развитие, което допълнително укрепва местната общност и икономика.

За връзка с фирма Еберспехер България ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.