Евебра ЕООД (eCommerceAcademy)

ЕИК: 117625865

info@ecommercebg.com

Евебра ЕООД (eCommerceAcademy)

eCommerceAcademy, под управлението на Евебра ЕООД, представлява иновативна общност от електронни търговци, доставчици на услуги за онлайн магазини, и експерти в сферата на онлайн продажбите. Създадена през 2016 година, академията се фокусира върху развитието и подпомагането на своите членове чрез обмяна на опит и добри практики. Стартирането на дейността си е отбелязано с организацията на една от най-мащабните и значими конференции в сферата на електронната търговия в България, проведена в град Русе.

В последващите години, eCommerceAcademy се утвърждава като ключов организатор на конферентни формати, като същевременно става и генератор на качествено съдържание. Сред най-популярните формати са „eCommerce Academy Conference“, „Продавай успешно в Румъния и Гърция“, „Продавай успешно в Amazon“ и „Правни и данъчни аспекти в eCommerce“. Тези събития привличат участници от всички краища на страната, спомагайки за обединяването на общността и споделянето на знания.

След 2020 година, в отговор на глобалните предизвикателства, събитията на eCommerceAcademy започват да се провеждат в хибридни формати, достигайки до по-широка аудитория. Академията създава и разнообразни видео формати, които се радват на значителен интерес и привличат голям брой последователи. От края на 2021 година, аудиторията също има възможност да учи и да черпи знания от подкаста на академията, воден от създателя и главен организатор Никола Илчев, където се представят реални истории на електронни търговци.

eCommerceAcademy е успяла да изгради трайни партньорства с водещи компании в сферата на онлайн продажбите, включително Speedy, eMAG, VTEX, NetInfo, Paysera, Stenik, euShipments.com, Медияпост Хит Мейл, Метрика, CallFlow и много други. Тези партньорства допринасят за предоставянето на ценни ресурси и възможности за членовете на академията, укрепвайки нейната позиция като водеща сила в електронната търговия и онлайн образованието.

За връзка с фирма Евебра ЕООД (eCommerceAcademy), моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.