Екотрейд Метал ЕООД

ЕИК: 200469494

ekotrademetal@abv.bg

Екотрейд Метал ЕООД

Екотрейд Метал ЕООД е българска частна фирма, специализирана в рециклирането на цветни метали и техните сплави от отпадъци. С комплексно разрешително за експлоатация на инсталации и съоръжения за топене и леене, фирмата осигурява най-високо качество на продукцията при спазване на екологичните стандарти.

Екотрейд Метал ЕООД се гордее със своите сертификати по ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 и OHSAS 18001:2007, които демонстрират ангажимента им към качеството, опазването на околната среда и здравето и безопасността при работа.

Компанията е разработила свой собствен патентован метод за рециклиране на отпадъчен полиращ прах и непрекъснато се стреми да инвестира в нови технологии и подобрения, за да усъвършенства своите процеси.

Производствената база обхваща над 13 000 кв.м., разположена в производствената зона на гр. Силистра и включва леярен цех (2674 кв.м.) и механичен цех (1200 кв.м.). Фирмата разполага и с офис в град Русе.

Използвайки най-добрите налични техники в цветната металургия, леярната е оборудвана с цялото необходимо оборудване за рециклиране на отпадъци от цветни метали. Комплексното разрешително обхваща видовете метали, както и капацитета им за преработка.

Екотрейд Метал ЕООД е ангажирана с иновациите и инвестициите. Екипът е инвестирал в реализиран проект за разработено от компанията устройство за поточно леене с цел намаляване на технологичното време за леене и усъвършенстване на процеса. Освен това са реновирани индукционните пещи, за да се сведат до минимум аварийните ситуации, а съоръженията за пречистване на водата са подобрени, включително изграждането на изцяло нови водни кули.

С десетгодишен опит на българския пазар, Екотрейд Метал ЕООД е посветена на предоставянето на висококачествени услуги по рециклиране на цветни метали и техните сплави.

За връзка с фирма Екотрейд Метал ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.