Елви ООД

ЕИК: 117615287

Елви ООД

Елви ООД, основана през 2007 г., е водеща на пазара строителна компания със седалище в Русе, България. Фирмата е специализирана в изграждането и поддръжката на електро, ВиК и ОВ инсталации, предоставяйки комплексни решения за жилищни и търговски площи. Елви ООД е и реномиран дистрибутор и сервизен доставчик на различни марки и продукти, включително оборудване за пелети и отоплителни системи. Техният екип от професионалисти с голям опит осигурява първокласни услуги за всеки проект.

Услуги:

 1. Електроинсталации: Елви ООД предлага цялостни вътрешни електроинсталации за жилищни и търговски сгради, включително изработка на ел. табла и касети, осветителни инсталации, изграждане на КИП и А за помпени станции и котелни и пусково-наладъчни дейности за промишлени обекти и частни домове. Те също така осигуряват мълниеприемни инсталации с мачтово или изпреварващо действие.
 2. Електроника и автоматика: С богат опит в изграждането на инсталации за домове и офиси, Елви ООД предлага услуги за дистанционен контрол и мониторинг на инсталирано оборудване, достъпно чрез интернет връзка.
 3. Отоплителни инсталации и котелни помещения: Фирмата извършва цялостно изграждане на вътрешни тръбопроводи, монтаж на нагревателни тела, котелно оборудване и КИП и А за отоплителни инсталации. Техните услуги включват проектиране, гаранционно и извънгаранционно обслужване на отоплителни системи. За удобство на своите клиенти, Елви ООД доставя цялото оборудване с фирмен транспорт.
 4. Соларни панели и системи: Елви ООД има богат опит в проектирането и изграждането на цялостни слънчеви системи за битова гореща вода, включително системи с комбинация от други топлинни източници на енергия за битова гореща вода (БГВ). Предлагат доставка, монтаж и сервиз на соларни системи.
 5. Изгаряне на биомаса: От 2006 г. компанията се занимава с проектиране и сервиз на котли, пелетни камини и пелетни горелки, с акцент върху изгарянето на биомаса (пелети).
 6. ВиК инсталации и съоръжения: Елви ООД е специализирана във вътрешни водопроводни и канализационни инсталации, работи с различни видове тръби и предлага монтажни услуги на широка гама санитарен фаянс. Предлагат и решения за битово водоснабдяване на обекти със сондажи и без връзка с битовата водоснабдителна мрежа, като доставят необходимите помпи.
 7. Автоматични поливни системи: За места с екстензивна зелена растителност Елви ООД проектира и изгражда автоматични поливни системи за ефективно поддържане на ландшафта.
 8. Лицензиран ремонт и сервиз: Компанията е лицензиран сервиз на цялото оборудване на WILO, водещ немски производител на помпи за битовия и индустриалния сектор. Те са и лицензиран сервизен доставчик на Нови Енергийни Системи (НЕС), Шумен, производител на отоплителна техника и водогрейни котли и оборудване на пелети от М-ТАШ.

Партньорства и сътрудничества:
Елви ООД поддържа тесни партньорски отношения с няколко фирми, сред които:

 1. ГРИЙН ЕКО ТЕРМ, Хасково – Производствена база за отопление
 2. Дикси, Габрово
 3. СТАРТ ЕКО гр. Шумен
 4. НЕС – Нови енергийни системи гр. Шумен
 5. WILO – България, София
 6. СТЕМА РС гр. Русе
 7. ИНТЕРМЕТАЛ, офис Русе
 8. КАБЕЛ КОМЕРС, офис Русе
 9. ЕЛМА, офис Русе

Освен това Елви ООД е изградила стабилни партньорства със следните марки, действайки като дистрибутор и сервизен доставчик на техните продукти:

 1. WILO
 2. SUNNY SIXTHEMS
 3. ЕКОТЕРМ гр. Хасково
 4. PELAS Полша
 5. PELLASX – Полски производител на оборудване за пелети
 6. Котли BLACKSMITH и CENTROMETAL
 7. Пелетни камини ECOSPAR
 8. Пелетни камини PALAZZETTI (Италия)

Тези стратегически партньорства и сътрудничества позволяват на Елви ООД да предлага разнообразна гама от продукти и услуги, осигурявайки висококачествени решения за своите клиенти.

Елви ООД се е утвърдила като реномиран и надежден доставчик на услуги по изграждане и поддръжка на електрически, ВиК, отоплителни и автоматизирани системи. Тяхната отдаденост на предоставянето на продукти и услуги с европейско качество на достъпни цени ги направи лидер на пазара в Русенска област. С екип от опитни професионалисти и силни партньорства с известни марки и компании, Елви ООД е готова да продължи да предлага изключителни решения, за да отговори на нуждите на своите клиенти.

За връзка с фирма Елви ООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.