Електра – Димитър Димитров ЕТ

ЕИК: 040544796

Електра - Димитър Димитров ЕТ

ЕТ „Електра – Димитър Димитров“ е фирма с дългогодишна история, основана през 1990 г., която се специализира в сферата на услугите свързани с МПС, електрониката, автоелектрониката, GPS системите, видеонаблюдението и охранителните системи. Автосервиз Електра работи както в областта на тежката, така и на фината механика и роботика по МПС, извършвайки ремонтни дейности по автомобилната електроника.

Освен ремонтни дейности, ЕТ „Електра – Димитър Димитров“ също така действа като изпълнително звено на редица водещи телекомуникационни компании, предлагащи логистични решения чрез GPS устройства. Фирмата се гордее с бързо и качествено обслужване на клиентите, благодарение на квалифицирани специалисти, съвременно оборудване и иновативна диагностична апаратура.

Автосервиз „Автоелектроника Електра“ се намира в гр. Русе на бул. Гоце Делчев 68, с работна площ от около 1200 кв.м. Фирмата предлага също сервиз на ул. Видин 17 за удобство на клиентите.

Във фирмения магазин на ул. Видин 17, клиентите могат да намерят ксенонови светлини и елементи за техния монтаж, внасяни от „Пи Ес Пи Компютри“ ООД – официален вносител на продукти LUXIMA за България. Електра – Димитър Димитров ЕТ е оторизиран сервиз за монтаж на тези продукти.

За фирмата, удовлетворението на клиентите винаги е било на първо място, и те се радват на изключителна разпознаваемост, както на местно ниво, така и в различни области на България. ЕТ „Електра – Димитър Димитров“ предлага широка гама услуги за лекототоварни и товарни автомобили, включително:

 1. Компютърна диагностика на електронни управляващи блокове (изчистване на натрупани грешки)
 2. KTS диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели
 3. Ремонт на стартери, алтернатори и електрическо оборудване
 4. Компютърна диагностика и ремонт на бензинови и дизелови инжекционни системи, ABS, SRS и други
 5. Периодични прегледи
 6. Ремонт на автомобилна електроника
 7. Ремонти на електрическата система на автомобила
 8. Поддръжка и ремонт на климатичната система
 9. Монтаж на Car audio systems, CD, DVD, TV, Мултимедия
 10. Професионално озвучаване на автомобили
 11. Монтаж и актуализация на навигационната система на превозното средство
 12. Монтаж на GPS системи за проследяване
 13. Монтаж на алармени системи
 14. Монтаж и ремонт на всички видове имобилайзери, Bluetooth, парктроници
 15. Ремонт на компютри, модули и електронни платки на автомобилите
 16. Ремонт и монтаж на централно заключване, електрически стъкла, електрически огледала
 17. Ремонт на електрически печки на бусове, камиони и автобуси
 18. Монтаж на ксенонови системи
 19. Ремонт на електрически превозни средства
 20. Механични ремонти
 21. Смяна на масла, филтри и други.

С непрекъснат стремеж към подобрение на качеството на обслужване и разширяване на предлаганите услуги, ЕТ „Електра – Димитър Димитров“ се утвърждава като надежден партньор и предпочитан избор за клиентите в Русе и по-широко в България.

За връзка с фирма Електра – Димитър Димитров ЕТ, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.