ЕМЦ Дистрибюшън ЕООД

ЕИК: 202339357

office@emc-distribution.eu

EMC Distribution logo

ЕМЦ Дистрибюшън ЕООД е утвърдена компания в областта на производството на електрозаварени стоманени, поцинковани и алуминиеви тръби и профили. С годините, фирмата е развила значителен опит и експертиза, позиционирайки се като водещ доставчик в разнообразни индустриални сектори. Нейните продукти откриват приложение в строителството, мебелната промишленост и автомобилната индустрия, като по този начин ЕМЦ Дистрибюшън се утвърждава със стабилен дял на местния и международния пазар.

Екипът на ЕМЦ Дистрибюшън ЕООД наброява над 250 души, предани на мисията за висококачествено производство. Всяка година, компанията произвежда около 5000 тона тръби и профили, като основната част от тази продукция е предназначена за европейските пазари. Сред основните дестинации са Германия, Австрия и скандинавските страни, които ценят високото качество и надеждността на продуктите на ЕМЦ Дистрибюшън.

От 2013 година, ЕМЦ Дистрибюшън ЕООД притежава сертификати по ISO 14001:2015, IATF 16949:2016 и ISO 50001:2018, което е доказателство за ангажимента на фирмата към качеството, устойчивото развитие и иновациите. Тези сертификации подчертават стремежа на компанията към непрекъснато подобрение и съответствие с международните стандарти.

ЕМЦ Дистрибюшън ЕООД разполага със собствено звено за производство на полуготови и готови изделия от тръби, предлагайки широк спектър от услуги, включително механична обработка, огъване, щанцоване, заваряване и прецизен разкрой на тръби на точни дължини. Компанията също така предлага специализирани обработки като прахово покритие по RAL класификация, горещо поцинковане, хром-никелово и електролитно поцинковане, утвърждавайки се като комплексен доставчик за своите клиенти.

За връзка с фирма ЕМЦ Дистрибюшън ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.