Ирен Консулт ЕООД

ЕИК: 201804390

iren.consult.eood@mail.bg

Основана през 1998 година и преобразувана в дружество през 2011 г., „Ирен Консулт ЕООД“, под ръководството на Росица Златева, се утвърждава като надежден партньор в сферата на счетоводните услуги. С повече от четвърт век опит, компанията е посветена на предоставянето на качествени счетоводни решения, които допринасят за успеха на своите клиенти.

В „Ирен Консулт“ всяка услуга се изпълнява с изключително внимание към качеството и със стриктно спазване на сроковете. Отговорността към ангажиментите и непрекъснатият стремеж към подобрение са в основата на фирмената философия, което се отразява в стабилността и сигурността, предлагани на клиентите.

Екипът на „Ирен Консулт“ се състои от висококвалифицирани специалисти, които разбират уникалността на всеки бизнес. Персонализираният подход към нуждите и предпочитанията на всеки клиент гарантира, че предоставените решения са точно съобразени със спецификите на дейността им.

За „Ирен Консулт“, доверието на клиентите е от основно значение. Фирмата гарантира пълна конфиденциалност на личните данни и деловата информация, като по този начин осигурява спокойствие и защита на интересите на своите клиенти. Освен това, предлага консултации, които помагат на клиентите да вземат информирани и правилни решения за техния бизнес.

За връзка с фирма Ирен Консулт ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.