КластерДесктоп ЕООД

ЕИК: 204963177

office@myclusterdesktop.com

КластерДесктоп ЕООД

КластерДесктоп ЕООД е прогресивна компания, която предлага MyClusterDesktop – облачна услуга, която премахва зависимостта от ограничен офисен хардуер и локация. Фокусирана върху сигурност и гъвкавост, компанията улеснява достъпа до информация и приложения от всяко устройство с интернет връзка, включително смартфони, таблети и смарт телевизори.

MyClusterDesktop включва хардуерно пространство, лицензи за Windows Server и антивирусни програми, както и опция за MS Office лицензи. Допълнителни предимства включват автоматично архивиране и системно администриране. Сигурността на информацията е гарантирана чрез криптиране с отделен сертификат и множество нива на достъп.

Облачната услуга не само намалява ежемесечните разходи за поддръжка и хардуер, но и спестява време и усилия, свързани с управлението на ИТ инфраструктурата. Гъвкавостта на решението позволява лесно увеличаване или намаляване на ресурсите, което прави MyClusterDesktop идеален избор за бизнеси, търсещи ефективност и мобилност.

MyClusterDesktop предлага и централизирана работа на целия офис, улеснявайки комуникацията и координацията между отделите. Услугата е особено подходяща за компании, които искат да се адаптират бързо към променящите се бизнес условия.

Ако искате да разберете повече за това как КластерДесктоп ЕООД може да подпомогне вашата ефективност и конкурентоспособност, не се колебайте да се свържете с тях.

За връзка с фирма КластерДесктоп ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.