Копен България ЕООД

ЕИК: 203073518

Копен България ЕООД

Копен България ЕООД е дистрибутор и точка на продажба на Copen United Limited, световен пазарен лидер в доставката на джобове, подплати и колани. С над 75 години опит и репутация на иноватор, Copen United Limited е известен със своята отдаденост на съвършенството в интериорния дизайн на облеклото.

Създадена през 1945 г. в Ню Йорк, Copen е основана от Хари Копен, прогресивен и далновиден предприемач. Под негово ръководство компанията бързо се превърна в жизнената и иновативна организация, която е днес. През последните няколко десетилетия Copen разшири присъствието си в световен мащаб, което му позволява да обслужва клиенти от Северна Африка, Източна и Западна Европа, Азия, САЩ и Латинска Америка.

Копен България ЕООД с гордост предлага разнообразна гама от продукти на Copen United Limited, включително революционната гама Encore Sustainability (1.0-3.0), която включва рециклирани влакна и органичен памук. Компанията наскоро представи и колекцията Performance Fabrics, която включва подплати без съдържание на антимон и опции с антибактериални и антимикробни свойства.

Copen United Limited доставя над 80 милиона метра облекла, корсети и подплати годишно на множество престижни марки, като Levi Strauss, Pepe Jeans, Marks & Spencer, Ralph Lauren Polo, Burberry, Ted Baker, Celio, Zara, H&M, Replay, Scotch & Soda, Tommy Hilfiger, Armani, Denham, Boden, S.Oliver, Alberto, Ospig, Baumler и Hugo Boss и др.

Всички продукти на Copen са сертифицирани от OEKOTEX, което гарантира, че отговарят на стандартите и изискванията на клиентите. Компанията също е съзнателна за околната среда, като включва рециклирани влакна в своите материали и се ангажира с използването на органични материали в своята продуктова гама.

За връзка с фирма Копен България ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.