Перса Русе ЕООД

ЕИК: 206073498

persarusse@abv.bg

Company placeholder

Перса Русе ЕООД е динамично развиваща се търговска компания, основана през 2020 година в Русе, България. Основната дейност на компанията включва търговия на едро и дребно с различни стоки, като хартия, хартиени изделия, канцеларски и офис материали, консумативи, офис техника, мебели и оборудване, както и почистващи препарати.

Като динамична фирма, Перса Русе ЕООД предлага редица предимства за своите клиенти. Те са гъвкави и се адаптират лесно към специфичните нужди на своите клиенти, осигурявайки персонализирани решения и изключително внимание към детайлите. Също така, те могат да предложат конкурентни цени и кратки срокове за доставка, благодарение на ефективните си операционни процеси и тесните връзки с партньорите си.

Един от ключовите фактори, които разграничават Перса Русе ЕООД от конкуренцията, е техният ангажимент към изграждането на дългосрочни отношения с клиентите. Компанията активно разбира и анализира нуждите на своите клиенти, за да предложи индивидуални решения, които имат потенциал да оптимизират ефективността и намалят разходите.

За да гарантират удовлетворението на своите клиенти, Перса Русе ЕООД се фокусира върху качеството на предлаганите продукти и услуги, непрекъснато подобряват своите процеси и инвестират в най-новите технологии. Целта на компанията е да се утвърди като доверен партньор и да подпомага успеха на своите клиенти.

За връзка с фирма Перса Русе ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.