Сивико ООД

ЕИК: 203293140

engineered@siviko.com

Сивико ООД

Сивико ООД е инженерна компания, която се отличава със своите иновативни хардуерни и софтуерни решения, насочени към повишаване на продуктивността и ефективността в различни индустриални сектори. Компанията се фокусира върху интегрирането на индустриални роботи и напреднали системи за индустриален контрол в реално време, включително SCADA, OEE и MES. С офис и производствена база в Русе и допълнителен офис в София, Сивико ООД е ключов играч на българския пазар.

Екипът на Сивико ООД обхваща широк спектър от технически умения, включващи машинно и електро-проектиране, програмиране на индустриални роботи и контролери, както и внедряване на системи за машинно зрение. Фирмата разполага с технологична база, която ѝ позволява бързо прототипиране и тестване на нови решения, поддържайки постоянно иновациите и усъвършенстването на своите продукти и услуги.

В Сивико ООД успехът на клиентите е основен приоритет. Компанията е ангажирана с предоставянето на персонализирани и ефективни решения, които отговарят на специфичните нужди и изисквания на всеки клиент. Този подход подпомага бизнес стратегията и оперативните цели на клиентите, допринасяйки за тяхното успешно развитие.

Русенската търговско-индустриална камара с гордост подкрепя Сивико ООД като ценен член на своята бизнес общност. Ние насърчаваме нашите членове и партньори да се запознаят с услугите на Сивико ООД и да разгледат потенциалните възможности за сътрудничество.

За връзка с фирма Сивико ООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.