СЛ Индъстрис ЕООД

ЕИК: 117620366

office@sl-industries.com

СЛ Индъстрис ЕООД

СЛ Индъстрис ЕООД е компания, която е специализирана в доставката на метални компоненти, сложни заварки, възли и готови продукти за водещи производители на оригинално оборудване (OEM) в промишлеността, строителството и пристанищното оборудване. Фокусът на компанията е върху предоставянето на висококачествени инженерни решения, произведени части и сглобени системи на своите клиенти.

СЛ Индъстрис ЕООД управлява модерни производствени съоръжения, които използват най-добрите практики и се придържат към строги стандарти за качество. Техните производствени възможности включват производство на метали, заваряване, машинна обработка, сглобяване и тестване. Те разполагат с квалифициран екип от инженери и техници, които работят в тясно сътрудничество с клиентите си, за да проектират и произвеждат компоненти и системи, които отговарят на техните специфични нужди.

Като доставчик на водещи в света OEM производители, СЛ Индъстрис ЕООД се ангажира да доставя висококачествени продукти, които отговарят на най-взискателните спецификации и изисквания. Те имат репутация за предоставяне на надеждни и рентабилни решения, които помагат на клиентите им да подобрят своите операции и да увеличат своята конкурентоспособност на пазара.

В обобщение, СЛ Индъстрис ЕООД е компания, която е специализирана в доставката на метални компоненти, заварки, подвъзли и готови продукти на водещи OEM производители в промишлеността, строителството и пристанищното оборудване. Техният фокус върху качеството, инженерните постижения и обслужването на клиентите ги превърна в доверен партньор за много от водещите световни компании в тези сектори.

За връзка с фирма СЛ Индъстрис ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.