Стиилърс Констръкшънс EООД

ЕИК: 204937613

office@steelers-bg.com

Стиилърс Констръкшънс EООД

Създадена през януари 2018 година, Стиилърс Констръкшънс ЕООД се позиционира в индустрията със своята производствена база в Източната индустриална зона на Русе. Компанията е специализирана в производството и монтажа на разнообразни метални конструкции, включително резервоари за съхранение на петрол, химикали и други продукти, както и в изграждането на мостови съоръжения. Тя предлага индивидуални решения, адаптирани към нуждите на различни пазарни сектори.

Оборудването на производствената база обхваща механично, газово и плазмено рязане на стоманени плочи и профили, подемни машини, машини за обработка и ново поколение заваръчни машини. Наскоро компанията оборудва ново поколение газово-оксидна машина за рязане и машини за бандажиране на профили и плочи, демонстрирайки своя стремеж към непрестанно подобрение и иновации.

Стиилърс Констръкшънс ЕООД е сертифицирана по ISO 9001-2015, ISO 45001: 2018 и ISO 14001:2015, което подчертава нейното посвещение към качество, безопасност и екологична устойчивост. Компанията отговаря на стандартите EN 1090-1: 2019 + A1 2011 и EN 1090-2: 2018 за заваряване, както и на EN ISO 3834-2: 2005 за заваръчната дейност, утвърждавайки високите стандарти, които спазва във всички аспекти на производството си.

С отдаденост към своите клиенти и внимание към детайла, Стиилърс Констръкшънс ЕООД се отличава с професионализъм и гъвкавост в предлагането на персонализирани решения. Управлението на строителството и качеството на продукцията са в основата на дейността на компанията, като тя непрестанно се стреми към иновации и развитие, утвърждавайки своята репутация като надежден и професионален партньор в индустрията.

За връзка с фирма Стиилърс Констръкшънс EООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.