Хай Груп ООД

ЕИК: 127560775

Хай Груп ООД

Хай Груп ООД е българска компания, основана през 2002 година с цел предлагане на индивидуални решения за зелена енергия. Мисията на фирмата е да допринесе за устойчивото развитие на обществото, като предоставя екологично чисти и енергийно ефикасни решения, които помагат да намалят въглеродните емисии и разхода на енергия.

Екипът на хай Груп ООД се състои от високо квалифицирани специалисти, които имат богат опит и умения в проектиране, изграждане и поддържане на фотоволтаични системи. Компанията е лидер в Югоизточна Европа и предлага експертна консултация, индивидуални решения, сертифицирани продукти на конкурентни цени, за да гарантира удовлетвореността на своите клиенти.

Портфолиото на фирмата включва пълната гама на продукти за изграждане на фотоволтаични централи. Хай Груп ООД е главен дистрибутор за Югоизточна Европа на водещи компании в производството на батерии, инвертори и фотоволтаични панели. В производствената база на фирмата се изготвят конструкции в зависимост от спецификата на всеки проект.

Партньорството с Русенската търговско-индустриална камара подчертава ангажимента на Хай Груп ООД за подкрепа на местната икономика и развитието на устойчивите бизнес практики. Компанията е готова да предостави на потребителите си висококачествени продукти и услуги, които да отговорят на съвременните изисквания и предизвикателства, свързани с околната среда и енергийната ефективност. Хай Груп ООД се стреми да укрепва позицията си на пазара чрез непрекъснато подобрение на своите продукти и услуги, като работи в тясно сътрудничество с клиентите и партньорите си, за да постигне общи успехи и дългосрочна устойчивост.

За връзка с фирма Хай Груп ООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.