• Преки членове

АЛ Коутинг ООД

ЕИК: 206848469

alcoating22@gmail.com

АЛ Коутинг ООД

АЛ Коутинг ООД е динамично развиващо се предприятие, специализирано в прахово боядисване и специализирана химическа обработка на алуминиеви архитектурни системи. Основният пазар, към който компанията насочва своите усилия, включва боядисването на алуминиеви архитектурни профили, където се отличава с високо ниво на специализация и качество. Оборудвана с ръчна и конвейерна линия за боядисване, фирмата може да обработва изделия с различни размери, като гарантира използването на най-добрите бои от каталога RAL и специални видове, адаптирани към нуждите на клиента.

Съвременните технологии за боядисване и предварителна химическа обработка, включително апаратура от водещите марки WAGNER и GEMA, позволяват на АЛ Коутинг ООД да осигурява висококачествено покритие на алуминиевите профили. Технологията гарантира дълготрайност и отлична устойчивост на продуктите дори във външни условия, като същевременно се поддържа висока производителност и ефективност.

АЛ Коутинг ООД разширява своето портфолио с услуги за лазерно рязане, позволяващо прецизна обработка на метални детайли и компоненти с висока точност. Лазерното рязане добавя гъвкавост и увеличава капацитета за производство на сложни форми, като същевременно минимизира отпадъците и повишава общата устойчивост и ефективност на производствените процеси.

Клиентите на АЛ Коутинг ООД се възползват от над 20 години опит и експертиза в областта на боядисването и химическата обработка на алуминиеви архитектурни профили. Компанията е известна със своя ангажимент към качеството и стремежа да предоставя персонализирани и иновативни решения, които напълно отговарят на специфичните изисквания и желания на своите клиенти.

За връзка с фирма АЛ Коутинг ООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.