Coventry University Enterprises Ltd.

Coventry University Enterprises Ltd. logo

Coventry University Enterprises Limited (CUE Ltd), дъщерно дружество на Coventry University Group, е организацията, която Групата използва, за да управлява голяма част от своята търговска, генерираща приходи работа и бизнес партньорство.

Това включва:

  • Награденият технологичен парк на университета е благоприятно и престижно място за напредничави компании, базирани на знания и високи технологии. С налично настаняване от 17,3m2 до 804m2 (186ft2 до 8657ft2), паркът предлага широка гама от размери на единици в пет различни центъра/локации, за да отговори на дългосрочния профил на растеж на своите клиенти с гъвкави условия за наем, за да подпомогне прогреса;
  • специално построен конферентен център на университета за до 200 делегати;
  • thefutureworks, комерсиална агенция за набиране на персонал на университета в Ковънтри, създадена да предоставя качествени, интелигентни и гъвкави решения за временно и постоянно набиране на персонал във всички сектори на всички нива;
  • FutureLets, агенция за имоти на Coventry University, която популяризира, продава и отдава под наем частни квартири с добро качество, разположени в непосредствена близост до кампуса на Coventry University.
  • И още…

Работейки в регионален, национален, европейски и международен контекст, CUE подкрепя корпоративните цели и се стреми да максимизира търговския потенциал на уменията, експертизата и ресурсите на университета. CUE се фокусира върху иновациите, дизайна, високопроизводителното автомобилно инженерство, здравето, околната среда и ИКТ като области на експертен опит. Чрез тази дейност до момента е подкрепил хиляди малки и средни предприятия (МСП) чрез конкретни проекти и програми за подкрепа. Повече от 200 малки и средни предприятия са създадени с подкрепата на CUE и много други са се възползвали от индивидуалното участие.

Проекти

INTRASME – Innovative Transport SME Support Action

INTRASME – Действие за подкрепа на иновативни транспортни МСП