Онлайн бизнес развитие

В глобалната ера на дигитализация, овладяването на интернет пространството е критично за успеха на всяка организация. Русенската търговско-индустриална камара е ангажирана с предоставянето на комплексен пакет от дигитални услуги, насочени към изграждане, оптимизация и разширение на вашето онлайн присъствие. Нашите услуги са персонализирани, за да отговарят на индивидуалните нужди на различни бизнес сектори и организационни структури.

  • Подбор на софтуерна система – Изборът на правилната система за управление на съдържанието (CMS) е началната точка на всяко успешно онлайн присъствие. Нашите експерти ще проанализират вашите конкретни нужди и цели, за да ви помогнат да изберете софтуерната платформа, която най-добре отговаря на вашите изисквания.
  • Технологична платформа за онлайн търговия – Онлайн продажбите са станали ключов компонент за множество бизнеси. От избор на платформа до интеграция с други системи, нашите специалисти ще ви предложат решения, които максимизират ефективността и удовлетворяват потребностите на вашите клиенти.
  • Стратегия за дигитален маркетинг – Постигането на дигитален успех изисква задълбочен и всеобхватен план за дигитален маркетинг. Ние ще създадем персонализирана стратегия, която включва всичко от SEO и управление на социални медии, до имейл маркетинг и онлайн рекламни кампании, за да увеличим вашата онлайн видимост и конверсия.
  • CRM системи – Отличното управление на отношенията с клиентите не е само за големите корпорации. Добрият CRM софтуер може да превърне даже най-малкия бизнес в конкурентоспособен играч на пазара. Ние ще ви помогнем да изберете и настроите CRM система, която да интегрира безпроблемно с вашите други бизнес процеси.
  • Софтуер за автоматизация на маркетинга – Автоматизацията не е само модна дума, тя е инструмент, който може да освободи време и ресурси, позволявайки ви да се фокусирате върху стратегическите аспекти на бизнеса си. Ние предлагаме решения и консултации за софтуер за автоматизация на маркетинга, които могат да ви помогнат да оптимизирате вашите маркетингови усилия.

Смятаме, че тези дигитални услуги ще бъдат от полза за всички наши клиенти, независимо от големината на техния бизнес или сектора, в който те работят. Ангажирани сме да предоставяме нашите услуги с най-високо качество и професионализъм, за да помогнем на клиентите да постигнат своите бизнес цели и да укрепят своето конкурентно положение на пазара.

Светослав Минчев

Координатор:


Светослав Минчев
Експерт маркетинг

За консултации:


Т: +359 895 890123
Е: sminchev@rcci.bg

Адрес:


бул. „Цар Фердинанд“ 3A,
Русе 7000