|

Участвайте в надпреварата за най-добър работодател на България с Career Show Awards!

Participate in the competition for the best employer in Bulgaria with the Career Show Awards!

Русенската Търговско-Индустриална Камара информира своите членове за предстоящия краен срок за кандидатстване в престижните награди Career Show Awards. До 2 август компаниите могат да представят своите успешни проекти в областта на управлението на хора и работодателската марка, за да се включат в надпреварата за отличията на 2024 година.

Career Show Awards е ежегоден конкурс, който отличава най-забележителните постижения в сферите на привличане, задържане и развитие на таланти, както и стратегии за популяризиране на работодателската марка. Компаниите имат възможността да кандидатстват в над 80 категории, разпределени в шест основни групи:

  • Най-добър работодател
  • Ангажираност и иновации
  • Employer branding и събития
  • Здраве и екология
  • Управление и екипи
  • HR услуги

Тази широка гама от категории предоставя възможност на компании от всички сектори да представят своите инициативи за грижа за служителите и развитие на работодателската марка. Дори и най-малките бизнеси могат да демонстрират добрите си практики и корпоративна култура, като популяризират своите иновации и успехи.

Журито на Career Show Awards е съставено от доказани професионалисти с дългогодишен опит в различни сфери на обществения и бизнес живот. Сред членовете на журито са видни личности като Цветан Симеонов от Българската търговско-промишлена палата, Росен Плевнелиев, Милен Добрев от Русенска Търговско-Индустриална Камара, Весела Тодорова-Мозеттиг от Френско-българска търговска и индустриална камара, Весела Кавръкова от WWF, психологът Ани Владимирова и други.

Организаторите на Career Show Awards споделят: „С всяко следващо издание на Career Show Awards ставаме свидетели на все по-креативни и иновативни инициативи от страна на работодателите. Техните усилия са движещата сила, която подобрява работната среда у нас. Щастливи сме, че чрез Career Show Awards даваме публичност на техните успехи.“

Русенската Търговско-Индустриална Камара насърчава всички свои членове да се включат в надпреварата и да се възползват от възможността да представят своите постижения пред широка аудитория. Регистрацията и подаването на кандидатурите се извършват изцяло онлайн на careershow.bg/awards. Крайният срок за кандидатстване е 2 август.

Победителите в Career Show Awards 2024 ще бъдат наградени на специална церемония по време на водещото кариерно експо в България – Career Show 2024, което ще се проведе на 2 октомври в зала Арена Армеец.

Подобни статии

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност