Danube Chambers of Commerce Association

Danube Chambers of Commerce Association

DCCF е едно от най-важните международни сътрудничества в Дунавския регион. Като международна асоциация тя може да популяризира целите на ЕС и да допринесе за развитието на единния пазар и на трансграничното социално и икономическо сътрудничество.

Mobilis Interaktív Kiállítási Központ

Mobilis Interaktív Kiállítási Központ

В Mobilis посетителите могат да открият мистериите на ежедневието и най-новите технологии на днешния ден. В нашето интерактивно изложбено пространство посетителите могат да изпробват близо 70 игрови инструмента за изложби, от аеродинамичния тунел през огледалния лабиринт до опростената каросерия. Сред техните най-популярни атракции са зрелищните експериментални демонстрации, които се провеждат в ново проектирано пространство, подобно на университетска аудитория. Проекти

kultúrAktív Egyesület

kultúrAktív Egyesület

KultúrAktív е неправителствена организация в обществена полза, посветена на чувствителността на децата и младите хора към застроената среда. Те организират дейности, които вдъхновяват младежите да откриват, наблюдават и разбират своята непосредствена и разширена среда и да участват в нейното оформяне. Техните дейности също укрепват местната идентичност и насърчават участниците да поемат отговорност за изградената среда….

Край на съдържанието

Край на съдържанието