Конференция „Подкрепа за иновации и растеж: Откриване на нови пътища към финансиране“

Хотел "Дунав Плаза" пл. „Свобода“,Русе,Русе,Bulgaria

Русенска търговско-индустриална камара, в партньорство с Областен информационен център – Русе, има удоволствието да Ви покани на конференцията „Иновации и растеж: Откриване на нови пътища към финансиране“, която ще се проведе на 28 септември 2023 г. в Хотел Дунав Плаза, гр. Русе. Събитието е ориентирано към бизнес лидери, мениджъри и специалисти, които искат да разберат повече за актуалните възможности за финансиране и подкрепа на иновационни проекти и бързорастящи предприятия.

Безплатно

Европейска нощ на учените Русе 2023| SEARCH

И тази година РТИК има удоволствието да е регионален организатор на Европейска нощ на учените в Русе! Очаква ви една богата, разнообразна, забавна, но и образователна програма. По традиция в...

Изложението Indiasoft 2024 – свързване на технологичната иновация и бизнеса

Русенската търговско-индустриална камара е щастлива да Ви информира за 24-тото издание на международното изложение Indiasoft, представено от Посолството на Индия в България. Събитието ще се проведе в Ню Делхи, Индия, от 17 до 19 януари 2024 г., и ще покрие цялата вертикала на информационните технологии (IT), IT услугите и електрониката.