InDialogue

InDialogue

InDialogue променя традиционните подходи в обучението по терапия и коучинг, като се отдалечава от учебниците и стандартното обучение. Тази организация се фокусира върху нуждите на клиенти от BIPOC общността (Black, Indigenous, and People of Color) и уменията и знанията, от които наистина се нуждаят терапевтите и лечителите по време на сесиите си. InDialogue е създадена от д-р Фриц и Санаа, които искали да внесат новост в преподаването на консултиране и коучинг.

През годините, създателите на InDialogue са участвали в подкасти и провели множество незаписани разговори относно това, което наистина работи по време на терапевтични сесии и дали обучението в „индустрията на терапията“ е единственият начин за учене, особено когато тя не отразява изживяванията на BIPOC клиентите (или на самите терапевти от цветни общности).

Често пъти, терапевтите трябва самостоятелно да събират информация и да управляват собственото си професионално развитие. InDialogue отправя покана към иновативни и актуални личности да се включат в разговорите им относно терапията, коучинга, расата, взаимоотношенията и много други теми. Организацията вярва, че въпреки че не можем да знаем всичко, можем да водим диалог заедно и да се усъвършенстваме както като индивиди, така и в работата, която се стремим да извършваме.

Проекти

QSA4Disability - Quality Standard for Distance Apprenticeship 4 Disability

QSA4Disability – Създаване на нов стандарт за дистанционна форма на чиракуване за хора с увреждания