20230706 085156

Българска делегация посети новооткрития Международен Конферентен и Изложбен Център в Нингбо, Китай

След успешните си ангажименти в Китай, делегацията, организирана от Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и представена от г-н Милен Добрев, Изпълнителен директор на Русенската търговско-индустриална камара, продължи своето представително делово пътуване, като посети Ningbo International Conference and Exhibition Center (NICEC).

В рамките на текущата мисия на делегацията, сме се фокусирали върху различни ключови пунктове, като посещението на Zhongguancun Dongsheng Science & Technology Park, участие в икономическия и търговския форум в Шаоксинг, както и други значими срещи и посещения, насочени към укрепването на бизнес връзките между България и Китай.

Ningbo International Conference and Exhibition Center (NICEC) е един от най-популярните и вторият по големина конферентен и изложбен център в страната. Центърът се гордее с домакинството на множество изключителни международни събития от широк спектър отрасли. С обща площ от 57 000 квадратни метра, NICEC предлага пространства, които могат гъвкаво да бъдат настроени, за да отговорят на нуждите на различни бизнес събития.

Освен впечатляващата си големина и гъвкавостта на пространствата си, NICEC предлага и редица удобства, които способстват за успешното провеждане на бизнес събития. Благодарение на съвременните си технологии и оборудване, центърът осигурява високо качество на услугите, което привлича разнообразие от организации от цял свят, търсещи перфектното място за своите събития.

Делегацията, водена от г-н Добрев, беше впечатлена от възможностите и потенциала, които NICEC предлага. Този център наистина подкрепя международния бизнес и укрепва връзките между различни държави и култури.

Очакваме с нетърпение следващите етапи от деловата мисия на нашата делегация и продължаваме да следим внимателно за развитието на тези значими българско-китайски икономически връзки.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност