Иновации в HR подбора Ключ към бъдещето на устойчивия бизнес
|

Иновации в HR подбора: Ключ към бъдещето на устойчивия бизнес

В сърцето на всеки успешен бизнес стоят хората. Разбирането на тази основна истина е повече от важно в днешната бързо променяща се икономическа среда. С тази мисъл, Русенската Търговско-Индустриална Камара подкрепя предстоящото събитие организирано от Бизнес иновационен център Инобридж – обучителния семинар „Иновации в HR подбора“. Това събитие е насочено към HR професионалисти, мениджъри и всички, които се стремят към усъвършенстване в областта на подбора и наемането на нови кадри.

Детайли за Събитието

Дата и Час: 21 март 2024г., от 15:30 до 17:30 ч.
Място: Конферентна зала на Русенската търговско-индустриална камара, бул. „Цар Фердинанд“ 3A, гр. Русе.

Събитието ще се фокусира върху последните иновации в областта на HR и как те могат да бъдат приложени за подобряване на процесите на подбор и наемане във вашата организация. От първостепенно значение е да се разбере как модерните подходи могат да помогнат на компаниите да идентифицират и привлекат талантите, от които се нуждаят, за да останат конкурентоспособни.

Програма на Събитието

Семинарът ще включва две основни части:

  1. Представяне на проект i-Coach – засягащ различните аспекти на стажантските програми, от създаването на план, през процеса на подбор, до оценка и подобрение на методиката.
  2. Лекция на Марк Де Турк – „Ефективен Подбор и Наемане – Как Да Погледнем През Маската На Кандидата“. Г-н Де Турк е международно признат обучител с дълбоки познания и опит в областта на HR.

Защо да присъствате?

Присъствието на това събитие предлага уникална възможност да научите от водещи експерти в областта, да разширите своите професионални познания и да се свържете с други професионалисти в сферата. Не пропускайте шанса да разберете повече за най-новите тенденции и иновации в HR подбора, които могат значително да повлияят на успеха на вашата организация.

Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация поради ограниченото количество места.

За повече информация и за да заявите участие, моля посетете страницата на събитието на БИЦ Инобридж.

Не пропускайте тази страхотна възможност да допринесете за развитието и успеха на вашата организация чрез иновации в HR подбора. Очакваме ви!

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност