Покана за участие в анкетно проучване „Business-Ready (Готови за бизнес) градове в Европейския съюз“ - фокус „Комунални услуги - Интернет“
|

Покана за участие в анкетно проучване: „Business-Ready (Готови за бизнес) градове в Европейския съюз“ – фокус „Комунални услуги – Интернет“

Уважаеми колеги и партньори,

Русенската търговско-индустриална камара ви кани да участвате в анкетно проучване, свързано с проекта „Business-Ready (Готови за бизнес) градове в Европейския съюз“. Целта на анкетата е да се идентифицират добрите практики и да се премахнат пречките в регулаторните аспекти, засягащи местните фирми, за да се създаде по-благоприятна среда за частния сектор.

Проучването се провежда от Групата на Световната банка, по искане и финансиране от Европейската комисия, Генерална дирекция за регионална и селищна политика, и с подкрепата на Министерски съвет на Република България.

Конкретно, вие сте поканени да участвате в попълването на анкетната карта за тема „Комунални услуги – Интернет“ в Република България. Анкетата е насочена към събиране на Вашите впечатления и мненията на други експерти относно ефективността на регулаторната рамка, качеството на управление и прозрачността и ефективността при предоставянето на интернет услуги.

Вашият принос е от особено значение, тъй като Вашите опит и знания в тази област ще ни помогнат да предоставим подробна и количествена оценка на бизнес средата в България за развитие на частния сектор.

Моля, свържете се с Боян Стефанов Грифън (bgriffen@worldbank.org), за да получите анкетния формуляр, попълнете го и го върнете в рамките на следващите две седмици.

Благодарим Ви предварително за вашето съдействие и участие в тази важна инициатива.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност