РТИК организира семинар по Безопасни и здравословни условия на труд

РТИК организира семинар по „Безопасни и здравословни условия на труд“

За поредна година Русенска търговско-индустриална камара организира обучение по актуалните теми, свързани с безопасност на работното място. Семинарът ще е безплатен и е част от мероприятията, предвидени по инициатива на БТПП (Българска търговско-промишлена палата) за обучение по „Безопасни и здравословни условия на труд”.

Събитието ще се проведе на 9-ти и 10-ти юли 2020г., отново с любезното съдействие на хотел Космополитан в Русе. Обучението ще се проведе в голямата конферентна зала Grand Hall, където ще има достатъчно място, за да се спази необходимата дистанция, както и мерки за дезинфекция. По традиция ще има скромен обяд и кафе пауза и в двата дни.

Лектори и този път ще бъдат Златка Паунова и Деница Стоянова (специалисти в сферата на трудовото законодателство и прилагането на Закона за здравословни и безопасни условия на труд), които ще подготвят актуална програма и теми за дискусия.

Участниците ще получат сертификати за преминато обучение по БЗУТ в съответствие с нормативните изисквания на наредбата.

В случай на непредвидени и нежелани обстоятелства, като влошаване на епидемиологичната обстановка в страната, запазваме правото да отложим събитието за по-подходящ момент (за което ще бъдете своевременно информирани).

Както винаги, лекторите се стараят винаги да предложат нови и актуални теми към иначе не толкова динамично променящата се теоретична част, свързана с изискванията и наредбите по БЗУТ. Ако желаете, можете заедно със заявката си за участие (в свободен текст към имейла на заявката) да ни изпратите въпрос или тема, които представляват интерес за вас.

Формулярът за участие ще можете да откриете на стр. 3 от приложената покана (като програмата в нея подлежи на осъвременяване).

Фирмите, желаещи да участват в обучението, могат да заявят това най-късно до 6 юли /понеделник/ на телефон: 082/825 878 или с попълнен формуляр на адрес: info@rcci.bg

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност